-
Average size rear garden in Maltby
 
'Before'
 
Landscaping in South Yorkshire - town garden.
Our brief was to design and construct an 'easy maintenance' garden which required some privacy.  Our client preferred traditional materials, lighting and a water feature so that they could enjoy the summer evenings.  They also hoped that we could recycle some of the existing materials by incoroporating them into the design if possible.

 We designed and constructed the garden to appear more spacious and created practical areas for sitting and entertaining using Natural Stone paving and included trellising for privacy.  We recycled the client's old block paving using them as 'cobbles' to highlight the circular lawn and the patio creating an interesting contrast to the Natural Stone paving.  We incorporated architectural plants to soften the hard landscaping,  installed lighting to bring the garden to life in the evenings and added a steel globe water feature as the finishing touch.

"Thank you to our clients for letting us share their project on this site and for looking after us so well whilst we worked on the project"

'After''